Kevään odotetuimmat tapahtumat ja vetovinkit

Kevät tekee tuloaan kovaa vauhtia, ja odotettavissa on paljon mieleniintoisia tapahtumia niin viihteen kuin urheilunkin saralla – tilanteen niin salliessa, totta kai. Lue alta lisää kevään odotetuimmista tapahtumista ja laita vedonlyöntivinkit talteen!

Kuka voittaa Euroviisut?

Monet vedonlyönti sivut ovat jo suunnanneet katseensa kevään Euroviisuihin, ja monet viisufanit totta kai odottavat tämän vuoden kilpailua kieli pitkällä. Monien muiden tapahtumien tavoin viime vuoden Euroviisut jäivät järjestämättä. Tapahtumapaikka on pysynyt samana, joten kilpailu järjestetään Hollannin Rotterdamissa.

Suomalaisedustaja on jo selvillä, kun vahvasti 2000-luvun alun pomppumetallin suuntaan kumartava Blind Channel lunasti ennakkosuosikille asetetut odotukset voittaen Uuden musiikin kilpailun suvereenisti. Mutta onko suomalaisryhmällä edellytyksiä kiilata jopa Euroviisujen voittoon? Jos vedonlyöntitoimistoja on uskominen, ei voitto välttämättä ole mikään mahdottomuus!

Suurimpia voittajasuosikkeja ovat tällä hetkellä Islanti, Venäjä, Ruotsi ja Ranska, mutta Suomi hengittää niskaan ihan kärkiryhmän kannoilla. Epätodennäköisimpinä voittajina pidetään kertoimien perusteella Albaniaa, Valko-Venäjää ja San Marinoa – ainakin näistä Euroviisujen lilliputeista Suomen pitäisi siis ottaa selkeä voitto!

Onko jääkiekon Suomen-mestaruus kahden kauppa?

Viime kausi jäi Liigassa torsoksi eikä mestaruutta jaettu, mutta tällä kaudella yksi joukkue pääsee nostelemaan Kanada-maljaa ilmaan kauden päätteeksi. Mutta kuka vie himoitun mestaruuden? Rauman Lukko on hallinnut runkosarjaa mielin määrin, ja paikoitellen hieman ailahtelevasti pelannut Helsingin IFK on noussut raumalaisten ykköshaastajaksi kauden edetessä. Voisiko sarjan keskikastista kuitenkin löytyä myös yllätyspotentiaalia?

Kärkikaksikon perässä käydään todella tiukkaa taistelua viimeisistä suorista pudotuspelipaikoista ja lopullisista sijoituksista. Viime kauden yllättäjä Kouvolan KooKoo saattaa hyvinkin nousta taistelemaan mitaleista. Myöskään Tampereen Ilvestä ja Tapparaa ei parane laskea vielä tässä vaiheessa täysin finaalipelien ulkopuolelle.

Tällä hetkellä Lukko ja HIFK ovat siis suurimmat suosikit, mutta kauden 2020–2021 mestari saattaa hyvinkin löytyä myös runkosarjan keskikastin joukkueista. Kaikki kertoimet löytyvät tietenkin parhailta nettikasinoilta.

Kenet valitaan Diilin voittajaksi?

Diilin uuden kauden pomona nähdään Jaajo Linnonmaa, joka luotsaa omaa massiivista start-up-imperiumiaan. Bisnesrypäs kaipaa nyt kipeästi uutta kehitysjohtajaa, ja paikasta on kisassa mukana 14 eri persoona, joista jokainen tuo mukaan omat vahvuutensa – ja kuten ohjelman henkeen kuuluu, joku saa joka jaksossa potkut!

Kilpailijoiden joukosta löytyy paljon mielenkiintoisia henkilöitä, kuten Inka Isotalo. Kauppatieteiden maisterina Inka tietää paljon liike-elämästä, ja ratamoottoripyöräilijämiehensä Mika Kallion asioidenhoitajana hän on varmasti tottunut vauhtiin ja kansainvälisiin piireihin.

35-vuotiais Jenni Pirhonen aloitti työskentelyn Mäkkärin kassalla lukioikäisenä, ja on edennyt johtamaan 18 ravintolaa Helsinki-Vantaan lentokentällä. Jennin tie McDonaldsin burgerinpaistajasta Jaajo Linnonmaan bisnesimperiumin kehitysjohtajaksi olisi todellinen tuhkimotarina!

Vaikka monella kilpailijalla onkin yliopistokoulutus, on mukana myös 49-vuotias Pasi Karjalainen, joka haluaa osoittaa elämän koulun olevan riittävä pohja liike-elämässä pärjäämiselle. Tällä hetkellä Pasi pyörittää kolmea hammaslääkärikeskusta, mutta taustaa löytyy myös ravintola-alalta.