Dying Light 2 Stay Human vie pelaajan pimeään keskiaikaan

Dying Light 2 Stay Human antaa pelaajalle mahdollisuuden muuttaa Harranin kaupungin kohtalo. Virus uhkaa kaupunkia ja jotain on tehtävä. Kaupunki on yksi ihmiskunnan viimeisimmistä linnakkeista ja sitä uhkaa konflikti. Sivilisaatio on tehnyt aikamatkan keskiaikaiseen maailmaan, mutta toivo on edelleen elossa.

Muistot riivaavat taistelutantereella

Dying Light 2 Stay Human tekee sinusta retkeilijän, jolla on kädessään kaupungin tulevaisuus. Poikkeukselliset taitosi eivät ole tulleet sinulle ilmaiseksi, koska sinua vainoavat muistot, jotka eivät kulu mielestäsi. Sinua vetää puoleesi totuus, jota lähdet etsimään ja yhtäkkiä päädyt keskelle taistelutannerta.

Jotta voitat vihollisesi, sinun on parannettava ja koulutettava taitojasi lähes jatkuvasti, mikä helpottaa sinua saamaan itsellesi myös liittolaisia. Tarvitset sekä kehollista voimaa että kekseliäisyyttä. Mitä ikinä teetkään, on sinulla yksi pysyvä mission, joka on ihmisenä pysyminen. Ihmisenä voi pysyä myös muissa peleissä ja nettipelit antavat pelaajalle myös valoisampia kokemuksia.  

Suuri mutta synkkä ympäristö

Dying Light 2 Stay Human vie pelaajan suureen keskiaikaiseen maailmaan, jota riivaa pimeät ajat. Pelaaja tulee osaksi synkkää ajanjaksoa, joka tarjoaa kuitenkin jännittävän seikkailun. Pelin maailmassa pääset tutkimaan erilaisia polkuja ja kujia. Lisäksi pääset hiippailemaan mielenkiintoisilla käytävillä, jotka on suurelta yleisöltä piilotettu.

Taisteluilta ei pelissä voi välttyä, sillä pelaaja joutuu keskelle tilanteita, joissa joutuu käyttämään mielen ja kehon voimaa. Viisaat liikkeet ja vastustajan hämääminen luovilla aseilla vie pelaajan kohti menestyksen polkua.

Pimeän kaupungin tulevaisuus on sinun käsissäsi

Synkkä maailma on peräisin vastustajiltasi, jotka eivät auringonvaloa kaipaa. Kun odotat pimeyden saapumista kylään, pystyt sen jälkeen suuntaamaan tartunnan saaneiden pimeisiin piilopaikkoihin.

Odota pimeyden alkua, ennen kuin suuntaat tartunnan saaneiden pimeisiin piilopaikkoihin. He peittävät auringonvalon, mutta pimeyden laskiessa heidän metsästyksensä alkaa, ja sitten voit tutustua heidän piilopaikkaansa.

Kaupungin tulevaisuus on valinnoistasi riippuvainen ja niitä tehdessäsi pystyt näkemään muutoksen. Valintasi tasapainottavat voimat ja annat oman panoksesi konfliktissa, joka odottaa ratkaisua. Lue lisää pelistä ja kehitä itsellesi siihen paras strategia.