Huippu-urheilua ESPN:ltä – mahdollisuus myös tallentaa

Suomessa on paljon urheilufaneja, kuten jalkapallon kannattajia, jääkiekon harrastajia ja formulan seuraajia. Suomen television urheiluohjelmisto saattaa kuitenkin vaikuttaa lattealta. On olemassa useita erillisiä tv-palveluja, joiden avulla voit katsoa niitä, mutta ne ovat yleensä melko kalliita. Tämän vuoksi monet ihmiset katsovat mielellään suurimmat kilpailut ja tapahtumat maksuttomalta TV-kanavalta.

Jos haluat lisää urheilua jokapäiväiseen elämääsi, voit hankkia ESPN:n ilmaisen urheilusisällön. ESPN:n alkukirjaimet tarkoittavat ”Entertainment and Sports Programming Network”. Se on yhdysvaltalainen televisiokanava, joka on erikoistunut urheiluohjelmiin. Kanavalla on suoria pelejä, uusintaohjelmia, urheilu-uutisia, tilastoja, pelaajapäivityksiä ja paljon muuta. Se on monen urheiluharrastajan suosikki tv-kanava.

ESPN.comista löydät ESPN The Magazinen tarinoita, fantasiapelejä sekä urheilumaailman viimeisimpiä spekulaatioita ja näkemyksiä. ESPN+ on suoratoistopalvelu, joka sisältää urheilua, alkuperäisiä ja yksinomaisia ESPN-ohjelmia, mukaan lukien kattavat urheiludokumentit.

Myös NHL näkyy ESPN:ltä

Alkavalla kaudella NHL:n ottelut lähetetään Yhdysvalloissa yksinomaan ESPN:llä, Disneyn omistamalla urheilukanavalla. Vaikka tämä suhde ei ole vielä edes alkanut, NHL on jo nyt saanut enemmän huomiota kuin vuosiin. NHL on neljän suuren ammattilaisliigan pikkuveli kaikilla mittareilla mitattuna Yhdysvalloissa. Vaikka katsojamäärät ovat viime vuosina laskeneet, NFL pitää edelleen kuristusotetta katsojista.

NHL:llä on nyt jälleen mahdollisuus nauttia ESPN:n rajattomasta rikkaudesta. Statista.comin mukaan ainakin 62 miljoonaa amerikkalaista katsoo ESPN:ää viikoittain. ESPN pyrkii myös voimakkaasti kehittämään omaa maksullista ESPN+-palveluaan. Kolme vuotta sitten perustettu palvelu, jolla on jo vajaa 14 miljoonaa maksavaa tilaajaa, on kasvattanut suosiotaan. NHL-pelejä mainostetaan todennäköisesti voimakkaasti nykyisille asiakkaille. Jokainen uusi jääkiekon seuraaja ja tilaaja lisää rahaa yhtiön kassaan.

NHL on jo nyt saanut enemmän näkyvyyttä ESPN:llä kuin viime vuosina NBC:n kautta. Jos NHL haluaa vakiinnuttaa asemansa yhdysvaltalaisten urheilufanien keskuudessa, sen on saatava tunnettuutta ESPN:n kaltaisilla kanavilla, joilla on muita kanavia suurempi yleisö.

Näin tallennat sisältöä

Voit katsoa ESPN:ää verkossa ja ladata materiaalia omaan laitteeseesi, jotta voit katsoa otteluita ja urheilutapahtumia, vaikka et olisi internetyhteydessä. Ladattu materiaali käsitellään ohjelmistolla, joka muuntaa sen tiedostoksi, jota voidaan toistaa tietokoneella.

Lataamiseen tarvittava ohjelmisto on yhteensopiva kaikkien yleisimpien laitteiden kanssa, myös PC- ja Mac-tietokoneiden kanssa, kunhan ohjelmisto on päivitetty. Yleensä on parempi hankkia video MP4-tiedostona puhelimeen tai tablettiin, koska tämä tiedostomuoto toistuu yleensä parhaiten. Luo ladatuille tiedostoille oma kansio, jotta löydät ne helpommin, kun tarvitset niitä.

Jos haluat katsoa urheilua ilman verkkoyhteyttäsi, ESPN-sisällön lataaminen on hyödyllistä. Voit nyt helposti katsoa otteluita milloin ja missä tahansa laitteeseesi ladatun ESPN-sisällön ansiosta. Esimerkiksi lennoilla tai pitkillä ajoneuvomatkoilla suosikkiliigojesi seuraaminen voi olla viihdyttävää. Suorat urheiluohjelmat on kätevä pitää käsillä silloin, kun niitä tarvitaan, katsoitpa niitä sitten isosta televisiosta tai pienestä puhelimesta.

VPN:n avulla ohitat rajoitukset

Keskeyttämisongelmien välttäminen edellyttää korkealaatuista palvelua, jolla on suuri palvelinverkosto Yhdysvalloissa, tiukat turvatoimet, laaja laitteiden saatavuus ja nopeat yhteysnopeudet. Jos valitset palvelun, jolla on useita palvelimia Yhdysvalloissa, sinulla on lisää yhteysvaihtoehtoja ja voit käyttää ESPN:ää sekä Netflixiä ja Hulua.

Viimeinen asia, jonka haluat VPN:n suhteen, on se, että se aiheuttaa ongelmia tai viiveitä. Valitse palveluntarjoaja, jolla on nopeat yhteysnopeudet, kaistanleveysrajoitukset eikä käyttörajoituksia. Haluat, että tilitietosi ja internet-historiasi ovat mahdollisimman turvassa. Hyvä VPN-palveluntarjoaja tarjoaa 256-bittisen salauksen. Tarvitset palveluntarjoajaltasi VPN-sovelluksen, joka on yhteensopiva laitteesi ja käyttöjärjestelmäsi kanssa, jotta voit käyttää ESPN-suoratoistopalveluja keskeytyksettä.

NordVPN on yksi tunnetuimmista ja luotettavimmista VPN-palveluista, ja hyvästä syystä. Palvelu on nimensä veroinen tarjoamalla alan nopeimpia yhteyksiä. NordVPN tarjoaa sinulle enemmän kuin tarpeeksi vaihtoehtoja välttääksesi ongelmat ESPN+:ssa. Voit myös liittää jopa 3 laitetta, jotta voit katsella urheilusisältöä milloin ja missä tahansa.

ExpressVPN on hyvä vaihtoehto

ExpressVPN nopeus on erityisen erinomainen. Nopeudella on suuri vaikutus suoratoistokokemukseen. Se on osoittautunut testeissä huomattavasti muita VPN-palvelimia paremmaksi. Nopeus ei juuri vaihtele sijainnin mukaan, mikä tekee tästä ohjelmistosta erityisen kätevän työkalun. Koska haluat VPN:n juuri sinne, on tärkeää, että internet toimii nopeasti riippumatta siitä, missä olet tai mitä palvelinta käytät.

Urheilufanit ovat erityisen intohimoisia, ja he tarkkailevat ottelupäivien ohjelmia varmistaakseen, etteivät jää paitsi yhdestäkään pelistä. Nykyään monien urheilukanavien vuoksi yhteyden katkeaminen tärkeällä hetkellä on katastrofi. Onneksi VPN varmistaa, että voit katsoa ESPN-otteluita turvallisesti mistä päin maailmaa tahansa ja vapauttaa sinut samalla huolista katkenneista yhteyksistä. Nyt sinun tarvitsee vain istua alas ja nauttia jännittävistä peleistä.

Suomalaiset ovat urheiluhulluja

Suomalaiset seuraavat paljon ennen kaikkea jääkiekkoa, formuloita ja jalkapalloa. Jääkiekossa suosittua on juuri NHL, mutta sen lisäksi myös kotimaan liiga sekä Venäjän KHL. Vannoutuneimmat lätkäfanit seuraavat näiden lisäksi myös Ruotsin ja Keski-Euroopan liigoja. Tulevana talvena tulee myös talviolympialaiset, jotka tulevat varmasti saamaan paljon katsojia ruutujen ääreen. Myös NHL-kiekkoilijat pääsevät olympialaisiin, joten pelin taso tulee olemaan huikea. Kun maailman parhaat pelaajat ottavat toisistaan mittaa, peli on kuin taidetta.

Toisaalta huippujen peli on myös hyvin robottimaista. Parhaat pelaajat ovat lajissa kuin lajissa niin ammattilaisia, että he osaavat toimivat erilaisissa tilanteissa automaattisesti ja älykkäästi. Sanotaan, että esimerkiksi Alexander Barkovin päässä raksuttaa pelitilanteissa valtava tietokone, joka laskee, mitä siinä tilanteessa kannattaa tehdä. Ei ihme, että Barkov solmi juuri 10 vuoden ja 80 miljoonan dollarin sopimuksen.