Sammuta asiakkaasi jano urheilupullolla

Erilaiset juomapullot ovat nykyisin erittäin suosittuja. Ne kulkevat monessa mukana ja niiden tarve korostuu aktiivisissa harrastuksissa. Urheilupulloon voi painattaa yrityksen logon, jolloin asiakkaan jano sammutetaan mieleenpainuvalla tavalla. 

Juomapullot ovat hyödyllisiä mainoslahjoja, jotka voi napata mukaan sekä treeneille että töihin. Juomapullo kulkee mukana toimistolla ja kuntosalilla, ja veden saatavuus on kirjaimellisesti käden ulottuvilla. Urheilupulloja voi tilata helposti verkosta ja niihin voi painattaa haluttu logo. 

Yksi tällaisista verkkokaupoista on Axon Profil, jonka valikoimiin kuuluu yli 200 juomapulloihin liittyvää vaihtoehtoa. Ne on valmistettu erilaisista materiaaleista ja ne voidaan tilata eri väreillä. Vesipullon voi tilata myös ympäristö huomioiden, koska valikoimista löytyy paljon kestäviä vaihtoehtoja ympäristön näkökulmasta. Lisätietoa juomapulloista löytyy täältä, josta pääsee tutustumaan yrityslahjojen muihin vaihtoehtoihin.

Miksi lisätä logo urheilupulloon?

Liikunta ja urheilu ovat osa tasapainoista ja hyvinvoivaa elämää. Se virkistää kehoa sekä mieltä ja auttaa jaksamaan hetkisessä arjessa. Urheilun mielikuvat ovat yleensä positiiviset, joihin moni yritys halua liittää oman brändinsä. 

Tämän takia liikuntaan ja urheiluun liittyvät tuotteet ovat loistavia yritys- ja mainoslahjoja. Yritys voi liittää esimerkiksi juomapulloon oman logonsa, jolloin se saa positiivista mielleyhtymää sidosryhmiensä keskuudessa. Se ikään kuin kannustaa liikkumaan ja pitämään huolta itsestään. 

Juomapulloja ei kanneta ainoastaan liikuntatuokioihin, vaan ne kulkevat usein mukana arjen kiireissä. Ne otetaan mielellään mukaan esimerkiksi kaupungille tai jopa työpaikalle. Ne ovat melkein asusteita, joilla kantaja viestii aktiivisesta ja menevästä elämäntyylistään.

Miten valita yritykselleen sopiva juomapullo?

Urheilupullo yritys- ja markkinointikäyttöön kannattaa valita siten, että se mukailee yrityksen muuta tyyliä ja arvomaailmaa. Sen kannattaa mukailla samoja värejä, joita yritys käyttää muussa viestinnässään. Toisaalta väri voi olla erilainen, jos sillä voidaan korostaa yrityksen logon varsinaista väriä. 

Juomapullon materiaali kannattaa niin ikään valita yrityksen brändin mukaan. Muoviset pullot antavat arkisempaa kuvaa yrityksestä. Metalliset ja lasiset juomapullot voivat sopia puolestaan sellaiselle yritykselle, joka liikkuu kalliimpien ja ylellisten tuotteiden sekä palveluiden parissa. 

Jos sopivan juomapullon valinta on hankalaa, on apu onneksi lähellä. Axon Profilen asiakaspalvelu on valmis auttamaan mahdollisissa kysymys- ja ongelmatilanteissa. Axon Profil on toiminut mainoslahjojen parissa vuodesta 2006, joten sillä on vuosien kokemus yrityslahjojen maailmasta.

Urheiluvaatteet juomapullon tueksi

Urheiluvaatteet ovat tärkeä osa urheilijan pukeutumista. Ne ovat loistava jatke juomapullolle. Yritys voi siis tilata sekä juomapullon että urheiluvaatteet painatuksella, jolloin upea kokonaisuus on valmis. 

Urheiluvaatteiden pitää olla mukavia ja laadukkaita, jotta niiden käyttäjä pääsee liikkumaan ja tekemään parastaan. Axon Profilelta löytyy kattava valikoima urheiluvaatteita ja ne voi tilata samaa tyyliä mukaillen kuin juomapullot. 

Jos tyylin haluaa viimeistellä, voi mukaan ottaa myös pyyhkeet ja salikassin. Axon Profil tarjoaa näitäkin tuotteita ja ne löytyy niin ikään usealla eri vaihtoehdolla. Kannusta työntekijöitäsi ja asiakkaitasi liikkumaan – tilaa urheilulliset yrityslahjat jo tänään!