Seterra – lataa hauska maantiede-oppimispeli ilmaiseksi ja vie maantieteen tietämyksesi täysin uudelle tasolle

Seterra on viihdyttävä, täysin ilmainen maantieteeseen erikoistunut oppimispeli, jonka avulla voit oppia tuntemaan halutessasi vaikkapa koko maailman eri valtioiden liput, pääkaupungit, merkittävimmät vuoret ja valtioiden nimet. Peli on tarjolla useilla eri kielillä ja sen asentaminen onnistuu todella helposti ja nopeasti. Voit pelata Seterraa niin mobiililaitteellasi kuin tietokoneellasi niin offline- kuin online-versiossa. Peli sisältää yli 100 erilaista harjoitusta, joiden avulla voit opetella ulkoa erimaiden pääkaupungit, oppia 25 maailman suurinta kaupunkia ja opetella sijoittamaan kartalle maailman tärkeimmät vuoret ja tulivuoret. Harjoituksissa opit myös kätevästi sijoittamaan eri valtiot ja tärkeät maamerkit maailmankartalle. Avaa tämä linkki ja voit lukea lisää Seterrasta, ja ladata pelin täysin ilmaiseksi tietokoneellesi! Linkin sivustolta voit ladata Seterran tietokoneellesi, mutta löydät myös sovelluksen mobiililaitteillesi matkapuhelimesi sovellusliikkeestä.

Pelissä on monenlaisia kategorioita, joista osa voi tuntua todella helpoilta ja yksinkertaisilta, kun taas toiset vaativat paljonkin opiskelua. Jotkin kategorioista oatkin luonteeltaan hyvin yleisluontoisia, kun taas toiset ovat todella tarkkoja ja yksityiskohtaisia. Näin voitkin vaikkapa aloittaa eri maanosien opiskelusta ja pikkuhiljaa siirtyä vaikeimpiin peliluokkiin, kuten vaikkapa eri maiden pääkaupunkien opiskeluun. Pelistä löytyy aina uusia puolia, joten opittavaa löytyy vaikka joka päivälle! Seterra yhdistääkin perinteisen ulkoa opettelun uudenlaiseen oppimisympäristöön, jossa voit helposti oppia uutta maailmasta samalla kun viihdytät niin itseäsi kuin ystäviäsikin. Peliä voikin pelata niin yksin kuin yhdessä, ja Seterrasta saakin todella hauskan kilpapelin, jos päätät ottaa matsin Seterrassa yhdessä ystäviesi kanssa. Näin voit oppia yhdessä ystäviesi kanssa niin Afrikan maat kuin Aasian pääkaupungit.

Seterra tarjoaa myös tilastoja oppimiskehityksestäsi, joiden avulla voit helposti seurata omaa kehitystäsi ja verrata sitä vaikka kilpakumppaniesi kehitykseen. Jos taas haluat kilpailla itseäsi vastaan, voit asettaa itsellesi helposti aikatavoitteita ja kokeilla, voitko ratkaista saman tehtävän yhä nopeammin ja nopeammin. Näin oppiminen yhdistyykin huomaamatta leikkimieliseen kilpailuun ja itsensä haastamiseen, ja samalla opit aina jotain uutta maapallostamme, kun pelaat Seterraa. Seterra sopiikin niin vakavaan oppimistarkoitukseen kuin silkaksi viihteeksi. Luokkahuoneessa Seterra voikin piristää oppilaita ja motivoida heitä oppimaan maantiedettä, mikä voisi ilman Seterran kaltaista peliä tuntua hieman tylsältä ja vastenmieliseltä. Seterra on suunniteltu todella käyttäjäystävälliseksi ja peliä on todella helppo pelata, vaikka peliluokkia onkin valtava määrä.

Sovellus on saatavilla myös Android-laitteille Google Play -sovelluskaupasta suoraan mobiililaitteellesi – täysin ilmaiseksi. Pelin löydät myös Applen App Storesta iOS-laitteisiin. Voit myös pelata Seterran online-versiota Seterran omilla verkkosivustolla. Seterran online-version peliluokkia päivitetään useammin kuin offline-versioiden peliluokkia, joten jos haluat nauttia pelin uusimmista ominaisuuksista ensimmäisten joukossa, on online-versio paras valinta juuri sinulle. Offline-versio kulkee taas mukanasi minne vain ja voit pelailla sitä juuri silloin kuin itse haluat nettiyhteydestä riippumatta. Näin voit kuluttaa aikaa helposti niin junamatkoilla kuin lennoillakin ja olet perillä kohteessasi ennen kuin huomaatkaan. Ota siis pallo haltuun jo tänään ja opi, minkä maan pääkaupunki Luanda on ja missä ihmeessä kaupunki nimeltään Paramaribo oikein sijaitsee. Pelin on kehittänyt ruotsalainen Marianne Wartoft, ja Seterran ensimmäinen versio on julkaistu jo vuonna 1998. Alkujaan peli kehitettiin opettamaan maantiedettä Ruotsin koululaisille, mutta sittemmin peli on saavuttanut laajemman suosion koko kansan keskuudessa. Peli on saatavilla useilla eri kielellä ja tämän vuoksi voit helposti yhdistää maantieteen opiskelun vaikkapa ranskan tai ruotsin kielen opiskeluun!