Kolme värikästä ja keväistä kolikkopeliä

Kevään tullen puistot ja metsät heräävät eloon, ja monet kotipuutarhuritkin aloittavat jälleen kerran kukkapenkkien kääntämisen. Kevättä voi kuitenkin viettää myös värikkäiden kolikkopelien parissa, sillä kenellepä ei kelpaisi pieni pikavoitto kesän korvalla? Tässä muutamia keväisiä peliautomaatteja, jotka sisältävät värikkään teeman lisäksi myös erilaisia bonustoimintoja.

NetEnt – Flowers

NetEntin Flowers on jo vuosia ollut monen pelaajan suosikki, ja kukkateema sopii tietenkin loistavasti myös kevääseen. Pelissä on viisi rullaa, kolme riviä ja 30 voittolinjaa, joten kyseessä on melko tyypillinen NetEntin kolikkopeli.

Pelin arvokkaimmat voittosymbolit ovat erilaisia kukkia, ja pienempiä voittoja voi tavoitella keräämällä voittolinjoille pelikorteista tuttuja symboleita J, Q, K ja A. Arvokkaimpia kukkia ovat äreät ruusut, seuraavaksi arvokkaimpia ovat auringonkukat ja kolmanneksi arvokkaimpia symboleita ovat lihansyöjäkasvit. Arvokkaat kukkasymbolit esiintyvät myös tuplasymboleina, joten yhdelle voittolinjalle on mahdollista kerätä jopa 10 samanlaista symbolia.

Pelissä on myös erikoissymboleita: Wildit voivat korvata minkä tahansa muun symbolin ja Scatterit aktivoivat ilmaiskierrosbonuksen. Voit voittaa lisää ilmaiskierroksia vielä toiminnon aikana ja mikä parasta, kaikki ilmaiskierrosten voitot maksetaan kolminkertaisena.

Play ’n Go – Honey Rush

Ensimmäiset ampiaiset ovat varma kevään merkki, ja vaikka nämä pörriäiset eivät kaikkien suosikkiasioihin kuulukaan, on niistä kiistattomasti myös paljon hyötyä esimerkiksi kasvien pölyttäjinä. Mehiläiset myös tuottavat hunajaa, ja hunajaa kerätään talteen myös Play ’n Gon erikoisessa Honey Rush -pelissä, joka tarjoa esimerkiksi Mr Green nettikasino.

Tässä pelissä ei ole perinteisiä rullia ja voittolinjoja, vaan peliruudukko koostuu ikään kuin mehiläiskennosta. Voi muodostaa voittoja keräämällä samanlaisia symboleita mahdollisimman suuriin rykelmiin mihin tahansa kohtiin ruudukkoon. Voittoyhdistelmän symbolit katoavat ruudulta, ja niiden tilalle ilmestyy uusia.

Jokainen voittoyhdistelmä täyttää mittaria, ja kun olet kerännyt vähintään 20 symbolia mittariin, aktivoituu pelin erikoistoiminto. Erikoistoimintotasoja on neljä: ensimmäinen taso edellyttää 20 symbolia, toinen taso 40 symbolia, kolmas taso 80 symbolia ja neljäs taso 160 symbolia. Uudet tasot tuovat mukanaan aina uusia erikoistoimintoja, kuten tarrautuvia Wildeja ja voittokertoimia.

Yggdrasil – Buster Hammer Carnival

Yksi kevään ja kesän odotetuimpia asioita – ainakin lapsiperheissä – on tietysti huvipuistojen avautuminen. Tampereen Särkänniemi, Helsingin Linnanmäki sekä Kouvolan Tykkimäki ovat vuodesta toiseen suosittuja kesälomakohteita, mutta voit ottaa ilon irti riehakkaasta tivolitunnelmasta myös kotona Buster Hammer Carnival -pelin avulla.

Tässä pelissä on viisi rullaa ja neljä riviä, mutta perinteisten voittolinjojen sijaan pelistä löytyy 3 125 voittotapaa. Voitot muodostuvat siis yksinkertaisesti keräämällä samanlaisia symboleita mihin tahansa kohtiin vasemmanpuolimmaisesta rullasta alkaen.

Voit myös aktivoida Buster Bet -lisäpanoksen, joka lisää kultaisia moukarisymboleita pelin toiselle ja neljännelle rullalle – lähtökohtaisesti näitä symboleita on vain keskimmäisellä rullalla. Kultaiset Wildit laajenevat aina ruudulle osuessaan, ja ne voivat kasvaa jopa koko rullan peittäviksi jättisymboleiksi! Pelissä on myös ilmaiskierrostoiminto, jonka aikana rullat kasvavat peräti kahdeksan symbolia korkeiksi, aktivoiden hurjat 32 768 voittotapaa.