Näin haet elokuvia Disney Plus –palvelusta

Disney+ tai Disney Plus on kaikkien tunteman ja usean rakastaman animaatiomahdin kehittämä suoratoistopalvelu, joka näyttää tuotantoaan yksinomaan palvelun tilaajille. Sen laaja valikoima kattaa erilaista viihdettä, johon lukeutuvat niin iki-ihanat animaatiot kuin uusimmat tuotantokokeilut. Koko perhe voi nauttia monipuolisesti erilaista viihdettä ja sen sisältöä voi ladata myös omalle tietokoneelle.

Disney Plus on animaatiojätin vastaus striimauspalveluiden räjähdysmäiseen suosioon ja se näki päivänvalon ensimmäisen kerran Yhdysvalloissa marraskuussa 2019. Yhdysvaltojen lisäksi se julkaistiin samaan aikaan muun muassa Kanadassa ja Australiassa. Suomeen se saapui muiden Pohjoismaiden ohella syyskuussa 2020 ja sen tuotannosta voi nauttia erikseen omalta tietokoneelta. Palvelusta vastaa Audials Movie ja lue lisää siitä yksityiskohtaisempia tietoja varten.

Disney Plussalle ennakoitiin alusta saakka suurta menestystä, mitä tukee sen omistamat sisällöt ja tuotannot. Disneyn talon alle kuuluu ensinnäkin lukuisia lapsille suunnattuja ikiklassikoita, mutta sen lisäksi se on ostanut oikeudet Marvel Studiosin ja Lucasfilmin tuotantoihin. Sillä on myös oikeudet National Geographicin dokumentteihin.

Useita rakastettuja hahmoja ja jännittävimpiä uutuuksia

Lähes jokaisella meistä on taatusti jonkinlainen muisto ja kokemus Disneystä, koska se on haalinut itselleen mahtipontisen aseman viihteen ja uraauurtavan luovuuden parissa vuosikymmenien ajan. Moniulotteinen innovatiivisuus ja luovuus ovat tehneet harppauksia huimalla tavalla Disneyn toimesta ja sen mielikuvitus ja taidot näyttävät etenevän loputtomalla kiitoradalla.

Disney Plussan vahvuuksiin kuuluvat sen monipuolinen ja laadukas tarjonta, josta usealla on valittavanaan suosikkihahmonsa tarinoineen. Disney Plussasta löytyy taatusti katseltavaa, olipa kiinnostuksen kohteena romanttiset piirretyt tai hauskat ja mielikuvitusrikkaat Pixarin seikkailut. Lisäksi se tarjoaa Tähtien sodat ja Marvelin supersankarit, joten valinnanvaraa riittää niille, jotka haluavat uppoutua tarinoiden maailmaan.

Disney Plussan uusin tuulahdus on Star-palvelubrändi, joka lanseerattiin helmikuussa 2021. Se tarjoaa kasvavan määrän elokuvia, sarjoja ja Star Originals –tuotantoa. Sen käynnistysvaiheessa oli yli kolme sataa uutta nimikettä ja uutta materiaalia lisätään palveluun jatkuvalla syötöllä.  

Disney Plus –sisällön lataaminen tietokoneelle

Disney Plus on ensisijaisesti suoratoistopalvelu, mutta sen sisältöä voi ladata myös omalle tietokoneelle, mikä helpottaa elokuvien ja sarjojen katsomista kodin ulkopuolellakin. Käyttäjän tulee ladata sitä varten Audials Movie -sovellus ja asettaa se tietokoneelle. Lataaminen ja asentaminen sujuu maksutta, eikä se vaadi rekisteröintiä. Käyttäjä voi myös poistaa palvelun, jos kokee sen tarpeelliseksi.

Seuraavana vaiheena on videon nauhoittaminen Disney Plussassa, jolloin videostriimaus kytketään päälle nauhoituksen kohdalla. Paina Disney+ -painiketta ja etene annettujen ohjeiden mukaisesti.

Tämän jälkeen avaa Disney+ joko Chromessa, Firefoxissa tai Edgessä ja valitse video, jonka haluat nauhoittaa. Videotallenteen striimaus alkaa suoraan, kun video laitetaan päälle ja nauhoitus etenee hallintaikkunassa.

Viimeinen vaihe sisältää nauhoituksen automaattisen tallennuksen, jolloin se siirtyy valmiina Audials Movie –soittolistaan ruudun oikealla puolella. Disney Plussan sisältöä voi ladata monessa eri muodossa ja käyttäjällä on valittavanaan esimerkiksi MP3, AVI, 3GP ja WMV. Tiedostoa voi katsella suoraan Audials Movie –palvelusta tai Windows-selaimesta.

Audials Movie toimii jopa kaksinkertaisella nopeudella

Audials Movie tarjoaa ainutlaatuista nopeutta, sillä se voi nauhoittaa Disney Plussan sisältöä jopa tuplanopeudella ilman, että laatu heikkenisi. Sen vahvuuksiin kuuluvat myös älykkäät asetukset, jotka tekevät videoiden nauhoituksen ja tallennuksen helpoksi. Se toimii melkein kaikissa suosituissa suoratoistopalveluissa ja Disney Plussan lisäksi sarjoja ja elokuvia pystyy nauhoittamaan muun muassa Amazon Primesta ja Netflixistä.

Audials Movie on ollut testivoittaja monessa kilpailussa ja sitä suositellaan alan monessa lehdessä. Hyvä maine on johtanut suureen suosioon ja sen palvelusta nauttii tällä hetkellä miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa. Sen lisäksi Audials tarjoaa käyttäjilleen korkeatasoisia lisätoimia, joita käyttäjät voivat käyttää maksutta.