Office 365 hinta

Internet on täynnä monia erilaisia mahdollisuuksia ja ratkaisuja, jotka ovat tehty eri tarkoituksiin. Jotkut näistä ratkaisuista ovat kuuluisampia kuin toiset, ja ehdottomasti yksi kuuluisimmista vaihtoehdoista on koko Office 365 sarja.

Todellakin, kyseessä on niin kuuluisa vaihtoehto, että se on jopa vaatimus hyvin monille ihmisille. Niin koulut, työt, kuin vapaa ajan harrastuksetkin voi vaatia paketin hankkimisen. Mutta kuinka paljon paketti oikein kustantaa? Me selvitimme asian, jotta sinä voit varautua mahdollisimman paljon ennen palvelun hankintaa.

Microsoft 365 ja Office paketteja on monia erilaisia

Kuten voit huomata ohjelmisto.net sivustolla, Microsoft tarjoaa hyvin monia erilaisia ohjelmisto paketteja. Voit valita näiden väliltä juuri sellaisen, joka tulee sopimaan sinulle kaikista parhaiten. Eri paketit sisältävät erilaisia mahdollisuuksia, ja ovat tietenkin myös eri hintaisia.

Jotkut näistä paketeista ovat mahdollisia kertaostoksena, kun taas toiset vaativat maksun joko kerran kuukaudessa tai vuodessa. Kaikista kuuluisimmat vaihtoehdot ovat Microsoft 365 Family, Microsoft 365 Personal sekä Office Home & Student 2021. Tutustutaan siis näihin vaihtoehtoihin, jotta voit vertailla niitä keskenään löytääksesi sinulle sopivimman palvelun.

Microsoft 365 Family

Microsoft 365 Family sopii nimen mukaisesti koko perheen käyttöön. Se maksaa joko 99 euroa vuodessa tai 10 euroa kuukaudessa. Kuukausimaksulla sen hinta tulee siten olemaan 21 euroa korkeampi, mutta toisaalta monille tämän kaltainen maksaminen sopii paljon paremmin kuin suurempi summa kerran vuodessa.

Microsoft 365 Family paketti mahdollistaa 1-6 käyttäjän palvelimelle samaan aikaan. Sitä voidaan käyttää monilla eri laitteilla, mukaan lukien puhelimilla ja tablet-laitteilla. Palvelimeen kuuluu Premium tason sovellukset eli Word, Excel, PowerPoint, sekä Outlook. Family paketti tarjoaa yhden teratavun käyttäjää kohti, eli se voi sisältää jopa 6 teratavua. Kaiken tämän lisäksi paketti sisältää Microsoft Family Safety sovelluksen, mikä on erityisen käytännöllinen monille perheille.

Microsoft 365 Personal

Jos olet hankkimassa Microsoft 365 paketin vain itsellesi, Microsoft 365 Personal on varmasti sinua miellyttävä vaihtoehto. Tämä paketti maksaa 69 euroa vuodessa tai 7 euroa kuukaudessa. Toisin sanoen, kuukausimaksulla kokonaishinta nousee hieman korkeammalle, mutta toisaalta 7 euroa kuukaudessa on varsin mukava hinta maksaa.

Tämä paketti tarjoaa vain yhden käyttäjän käytön, mutta se on saatavilla kaikilta mahdollisilta laitteilta, aivan kuten Family paketti. Lisäksi paketti tarjoaa premium versiot kaikista eri sovelluksista, ja yhden teratavun muistia OneDrive palveluun. Lisäksi paketti sisältää joitakin erikoistoimintoja, jotka ovat hyvin käytännöllisiä monille käyttäjille, kuten Microsoftin kirjoitusvinkit, turvatoimia, sekä Microsoft Teams palvelun Premium tasolla.

Office Home & Student 2021

Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä vaihtoehtona on Office Home & Student 2021. Tämä on ainoa vaihtoehto, joka on mahdollisuus hankkia kertaostoksena. Se kustantaa 149 euroa, ja paketti on käytettävissä yhdellä PC tai MAC tietokoneella. Toisin sanoen kaikki tätä tietokonetta käyttävät käyttäjät voivat käyttää pakettia, mutta sitä ei voida ladata muille laitteille.

Paketti tarjoaa perinteisen Word, Excel ja PowerPoint sovellukset. Se on siten monille sopiva peruspaketti, mutta siitä puuttuu hyvin monia asioita, mitä muut paketit tarjoavat.

Valitse juuri sinun tarkoitukseen sopivin vaihtoehto

Paketit eroavat toisistaan monilla eri tavoilla. Siten sinun tulee ehdottomasti valita juuri se paketti, joka tulee sopimaan sinulle. Jos sinulla ei ole käyttöä monille näistä erilaisista vaihtoehdoista, on hyvä idea yksinkertaisesti tutustua Office Home pakettiin. Se riittää hyvin monille, kuten sanoimme. Kuitenkin se jättää tietenkin monia asioita pois, koska hinta on sen verran alhaisempi. Jos siis kaipaat hieman enemmän asioita, on hyvä idea ottaa tämä huomioon.