FitLine Suomi – Hyvinvointia vuodesta 1996

FitLine on jokapäiväisen ravintoaineiden saannin tukemiseen kehitetty sarja tuotteita, joilla on miljoonia päivittäisiä käyttäjiä ympäri maailmaa. Tuotteiden uniikit konseptit, laadukkaat ja puhtaat raaka-aineet sekä tinkimättömät valmistusstandardit takaavat niiden laadun.

FitLine-tuotteita myy yksinoikeudella kansainvälisesti PM-International AG. Yhtiön perustettiin 1993 Saksassa ja nykyään PM-International on yksi Euroopan suurimpia suoramyyntiyrityksiä. Vuonna 2018 yrityksen globaali liikevaihto ylitti 830 miljoonaa euroa.

Suomessa FitLine-tuotteita on myyty vuodesta 1996 tytäryhtiö PM-International Finland Oy:n toimesta. Suomen yhtiön liikevaihto oli vuonna 2017 miltei 20 miljoonaa euroa. PM-International Finland on myös Suomen urheiluliiton virallinen yhteistyökumppani.

Lue lisää Toiminnasta Suomessa

FitLine-tuotteet – ravintolisiä & kosmetiikkaa

FitLine-ravintolisät ovat päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja, ravintoaineiden saannin tukemiseen tarkoitettuja tuotteita. Ravintolisät ovat pääosin veteen sekoitettavia jauheita, jotka kulkevat helposti mukana ja sekoittuvat hetkessä herkullisiksi juomiksi. Kaikki FitLine-ravintolisät on valmistettu laadukkaista, puhtaista raaka-ainesta.

Tuoteperheen peruskiven muodostavat ns. Optimaalisetin tuotteet; FtiLine Activize, FitLine Basics ja FitLinen Restorate. Näiden kolmen tuotteen avulla voi tukea tärkeiden ravintoaineiden päivittäistä saantia kätevästi. Tuotteita löytyy myös tarkempiin erikoistarpeisiin, sydämen normaalia toimintaa tukevasta Sydän Duo -kapseleista ihon ja muiden kudosten terveyttä tukevaan FitLine Beautyyn. FitLine-sarjasta löytyvät myös tuotteet paljon urheileville tai painoaan pudottaville, kuten nesteyttävä urheilujuoma Fitness-Drink, lihasten kasvua tukeva ProShape (Amino) sekä ateriankorvikkeina toimivat ProShape All-in-1 pirtelöt.

FitLinen kosmetiikkatuotteet (FitLine skin) tukevat ihon hyvinvointia monella tasolla. Puhdistukseen, hoitoon ja ikääntymisen merkkien vähentämiseen tarkoitetut valmisteet auttavat pitämään ihon elinvoimaisena. Nämäkin valmistetaan puhtaista ainesosista ja ovat lisäksi dermatologisesti testattuja.

Testatusti laadukasta

FitLine-tuotteet valmistetaan Saksassa kansainvälisten GMP-standardien (Good Manufacturing Practice) mukaisesti, mikä takaa tuotteiden laadun ja turvallisuuden. Tuotteiden laaduntarkkailusta vastaa TÜV SÜD ELAB, riippumaton laboratoriopalvelujen tarjoaja, joka suorittaa erilaisia elintarvikkeisiin, veteen ja ympäristöön liittyviä analyyseja. FitLine-tuotteet testataan säännöllisesti dopingaineiden varalta ja ne löytyvätkin ns. Kölnin listalta, jossa julkaistaan vain turvallisiksi, doping-vapaiksi todetut tuotteet.