Hae verkon edullisimmat lainat LoanScouter lainavertailulla

Onko edessä asunnon remontointi, hyväkuntoisen käytetyn auton osto, ulkomaan matka tai vaikkapa unelmahäät? Nämä kaikki ovat monen haaveissa ja unelmissa, mutta varsin usein haaveiden toteuttaminen tuppaa pysähtymään yleiseen ongelmaan. Rahaan. Kaikilla ei ole säästöjä sukanvarressa tai rikkaita vanhempia, eivätkä tavalliset pankit suostu lainaamaan useinkaan ilman takaajia tai vakuuksia. Tällöin apuun tulee LoanScouter lainavertailupalvelu.

LoanScouter etsii puolestasi parhainta lainaa netistä monenlaiseen tarpeeseen. Oli kyseessä sitten pienimuotoinen laina, jolla voi kustantaa vaikkapa pihavaraston tekemisen tai sitten suurempi laina, jolla remontoi kylppäriä huomattavasti ehompaan kuntoon, toimii lainavertailu kätevästi ja mikä tärkeintä – etsii sinulle lainaa nopeasti.

Mitä se sitten maksaa?

LoanScouterin palvelut eivät maksa sinulle mitään. Se on 100 % maksuton tapa etsiä pikalainoja netistä ja mikä parasta, se ei sido sinua mihinkään. LoanScouter voi olla kätevä apu myös siinä, jos vasta suunnittelet lainan hakemista mutta et ole tehnyt lopullista päätöstä. Palvelun avulla pääset selville, onko sinulla mahdollista saada lainaa ja minkä kokoisena summana.

Sitoutuminen tapahtuu vasta siinä vaiheessa, kun allekirjoitat sopimuspaperit valitsemasi lainantarjoajan omassa verkkopalvelussa. Vahingossa et siis lainaa voi hakea.

Minkälaisia lainoja on tarjolla?

LoanScouter etsii pääasiassa pikalainoja, joita tarjoavat eri tyyppiset lainoittajat. Palvelun piirissä on myös suomalaisia pankkeja, mutta suurin osa lainojen tarjoajista ovat rahoituslaitoksia. Lainat ovat pääasiassa vakuudettomia lainoja, joten en tarvitse niiden saamiseen minkäänlaisia vakuuksia kuten omaisuutta (asunto, metsätontti, mökki) tai ulkopuolisia takaajia.

Lainasummat alkavat yleensä joistakin sadoista euroista ja maksimissaan rahoituslaitokset ja lainoittajat voivat tarjota noin 60 000 euron lainoja.

Minkälaisia ehtoja ja korkoja lainoissa on?

Vakuudettomat lainat ovat koroiltaan ja kuluiltaan kalliimpia kuin vakuudelliset lainat, joita pankit yleensä tarjoavat – kuten esimerkiksi asuntolainat. Suomeen tuli kuitenkin voimaan syyskuussa 2019 korkokatto, joka estää lainoittajien asettamasta suurempaa kuin 20 % nimelliskorkoa. Tämän lisäksi sivukulut saavat olla vuositasolla maksimissaan 150 euroa. Aiemmin annetuissa lainoissa nimelliskorot saattoivat huidella jopa 50 prosentissa, mutta uusissa lainoissa sellaisia ei sallita.

Jokainen lainoittaja asettaa omat korot ja kulut lainoille. Se mitä sinun kannattaa seurata lainojen kuluissa ja koroissa, ovat esimerkiksi todellinen vuosikorko. Se sisältää vuositasolla sekä nimelliskoron että sivukulut, joita voi aiheutua esimerkiksi laskutuksesta ja lainan avaamisesta.

LoanScouter auttaa vertailemaan parhaimmat ja edullisimmat lainat juuri sinun käyttöösi. LoanScouterin sivuilla voit lukea lainoittajien arvosteluita.

Kuinka nopeasti lainan saa tilille?

Kun pikalaina haetaan netistä, lainoittajien omat verkkopalvelut tekevät yleensä automaattisen tarkistuksen hakijan  luottokelpoisuudesta (huomaathan että maksuhäiriön saaneelle ei myönnetä lainoja). Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos kaikki on kunnossa, saatat saada rahat tilille jo samana päivänä – jopa parhaimmillaan muutamassa tunnissa sopimuksen allekirjoittamisesta.