Suojaa tietokoneesi Bitdefender Antivirus –ohjelmistolla

Laitteiden suojaaminen tietoturvaohjelmistolla on erittäin tärkeää nykyään, kun monet asiat tapahtuvat netissä. Hakkerit, virukset ja verkkohuijaukset ovat kehittyneet hyvin edistyneiksi nykyään, jolloin on tärkeää, että tietoturvaohjelmistot pysyvät näiden kyberuhkien edellä. Arkaluontoisten tietojen vuotamisella, tietokoneen tai tilin hakkeroimisella tai huijauksella verkkokaupassa on erittäin vakavia seurauksia, eikä kukaan halua joutua näiden rikosten kohteeksi. Bitdefender Antivirus –ohjelma on kehitetty suojaamaan laitteitasi näiltä nykyajan uhkilta.

Miksi on tärkeää, että laitteillasi on toimiva tietoturvaohjelma?

Osa ihmisistä ei viitsi laiskuuttaan päivittää laitteidensa tietoturvaohjelmia tai eivät hanki ohjelmistoa ollenkaan. Totuus kuitenkin on, että suojaamattomat laitteet ovat erittäin helppoja kohteita kyberuhkille, kuten hakkereille ja viruksille ja pahimmassa tapauksessa joudut tietovarkauden tai verkkohuijauksen kohteeksi. Vaikka joudut siis maksamaan virustorjuntaohjelmistosta, ilman tätä ohjelmistoa joutuisit maksamaan todennäköisesti enemmän, varsinkin, jos hakkeri pääsee käsiksi luottokorttitietoisi tai hakkeroimaan nettipankkiisi.

Tieto on erittäin arvokasta nykyään ja välillä voi tuntua siltä, että verkossa ei olekaan yksityisyyttä. Bitdefender Antivirus –ohjelmisto suojaa tietosi kuitenkin verkossa olevilta uhkilta, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, jos vahingossa klikkaat hämärää linkkiä. Lisäksi ohjelmiston suojattu VPN-yhteys piilottaa sijaintisi, jolloin hakkerien on vaikeampi päästä käsiksi datavirtaasi ja olet myös turvassa käyttäessäsi julkisia suojaamattomia verkkoja.

Voit saada Bitdefender Antivirus ohjelmiston käyttöösi ja kokeilla sitä vuoden ajan vierailemalla sivustolla bitdefenderantivirus.fi.

Miksi Bitdefender Antivirus –ohjelmisto on paras vaihtoehto Windowsille?

Windows-tietokoneet ovat usein erityisesti virusten ja hakkereiden uhreja, joten ne pitää suojata huolellisesti. Ohjelmiston peruspaketti tarjoaa kaiken tarvittavan suojan tietokoneellesi; reaaliaikaisen suojan kaikilta viruksilta ja muilta kyberuhkilta, suojaa sinua verkkohuijauksilta ja tarjoaa sinulle suojatun and anonyymin VPN-yhteyden. Voit saada ohjelmiston käyttöösi jopa kymmenelle laitteelle, jolloin kaikki teknologiasi on varmasti suojattu. Jos siis kaipaat ohjelmistoa, joka tarjoaa perus tietoturvasuojan koneellesi, et tule pettymään Bitdefender Antivirus –ohjelmistoon.

Koska ohjelmisto on luotu juuri Windows-ohjelmistoa varten, se toimii myös mutkattomammin. Se on suunniteltu suojaamaan juuri sinun laitettasi verkossa lymyäviltä uhkilta ja pitää tietosi turvassa. Monet verkkoturvallisuuden asiantuntijat suosittelevat juuri tätä ohjelmistoa, sillä se on voittanut monia kyberturvallisuuteen liittyviä palkintoja ja pitää kärkeä asiakastyytyväisyyskyselyissä. Ohjelmisto on suunniteltu suojaamaan laitteitasi kaikenlaisilta uhkilta kaikkialta maailmasta.

Mitä muita hyviä ominaisuuksia ohjelmistolla on?

Kaikilla virustorjuntaohjelmistoilla on omia hyviä ja huonoja puolia. Tämän ohjelmiston toiminnot jakautuvat kolmeen osioon; suojaukseen, toimintakykyyn ja yksityisyyteen. Bitdefenderin virustorjuntaohjelmisto suojaa laitteitasi monella tasolla; esimerkiksi reaaliaikaisella datasuojalla, suojaamalla verkkohuijauksilta ja kyberuhkilta sekä analysoimalla laitteesi ja verkkosivustojen turvallisuutta ja luotettavuutta. Ohjelmisto myös varmistaa, että laitteesi toimii mutkattomasti tietoturvasuojasta huolimatta, jota varten ohjelmisto voi toimia autopilotilla ja sillä on globaali torjuntaverkosto. Pystyt myös salaamaan tietosi ja surffaamaan anonyymimmin, sillä ohjelmisto tarjoaa suojatun VPN-yhteyden, suojaa pankkitietojasi ja ilmoittaa suojaamattomista verkoista tai nettisivuista. Pystyt myös pitämään ohjelmiston avulla kirjaa salasanoistasi, jolloin sinun ei tarvitse pitää hankaliakaan salasanoja mielessäsi.

Valitse siis paras virustorjuntaohjelmisto!

Hyvän virustorjuntaohjelmiston löytäminen ei ole aivan niin helppoa kuin sen uskoisi olevan. Tarjontaa on erittäin paljon ja kaikki yritykset lupaavat suojaavasi laitteita kyberuhkilta, mutta kaikki virustorjuntaohjelmistot eivät kuitenkaan toimi aina halutulla tavalla. Bitdefender Antivirus –ohjelmisto ei kuitenkaan vaan lupaile, vaan se on myös tutkitusti torjuntaohjelmistojen parhaimmistoa, sillä se on kehitetty suojaamaan edistyneimmiltäkin kyberuhkilta, jotka uhkaavat kaikkia, jotka surffaavat netissä. Investoi siis yhteen parhaimpaan virustorjuntaohjelmistoon maailmassa, jotta tuntisit itsesi turvalliseksi asioidessasi verkossa.

OVED