Tuotteiden maksaminen noudettaessa

Keväällä 2020 kodin ja pintojen puhtaus sekä oma hygienia on tärkeämpää kuin ehkä koskaan ennen. Koronavirus kulkee pitkin maailmaa ja eräitä keinoja viruksen taltuttamiseen on nimenomaan oma hygienia.

 

Mutta jos nimenomaan viranomaiset, tutkijat ja muut viisaat kertovat pysymään kotona, mitä tehdä jos puhdistusaineet alkavat loppumaan? Vastaus on tietenkin verkkokauppa!

 

Suomalaisten kauppaketjujen verkkokaupat myyvät paljon muutakin kuin elintarvikkeita. Verkkokauppojen valikoimassa ovat niin pyykinpesuaineet, tiskiaineet, yleispuhdistusaineet, puhdistussuihkeet ja paljon muuta. Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa, sillä voit vain klikkailla ostoskoriin haluamasi tuotteet ja niiden lukumäärä sekä lopulta hyväksyä ostoksen.

 

Monissa verkkokaupoissa on myös ominaisuus, jossa sinun ei tarvitse maksaa ostoksia etukäteen – tämä on siinäkin tapauksessa kätevää, jos haluttu tuote on sattunut loppumaan. Joskus kauppiaat voivat laittaa tilalle korvaavan tuotteen ja ostaja voi tarkistaa ennen maksamista, haluaako korvaavan tuotteen vai ei. Tällöin säästytään mielipahalta ja valinnoilta, joita ei olisi itse halunnut ostoksiin mukaan. Kokonaishinta voi myös muuttua alkuperäisestä tilauksesta juurikin sen takia, jos tuotteita ei ole ollut saatavilla niiden keräyshetkellä.

 

Kotimaisten verkkokauppojen ohella myös ulkomaiset verkkokaupat myyvät kodin siivoustuotteita ja -tarvikkeita. Näistä kaupoista voi löytää hieman eri merkkejä kuin mitä Suomessa on totuttu käyttämään, mutta samalla ostaja voi kokeilla kuinka Suomessa tuntemattomat merkit pärjäävät peruskäytössä.

 

Kannattaa myös muistaa, että monet Suomessa tutut merkit ovat eri nimellä ulkomailla, joten on täysin mahdollista että tilaat tuttua ja turvallista tuotetta – vain nimi on muutettu. Ulkomailta tilatessa ostaja saattaa säästää runsaastikin, vaikka toimituskulut ovat luonnollisesti suuremmat kuin Suomessa. Jos ostaa suuria määriä, tuotteiden edullisuus näyttäytyy varsinkin tässä tilanteessa.

 

Nettikaupat ulkomailla

 

Monet ulkomaiset verkkokaupat sisältävät oman osastonsa siivoustarvikkeille ja -tuotteille. Esimerkiksi Netpris-verkkokaupan sivuilla on kategoria Päivittäistavarat, josta löytää sekä elintarvikkeet että siivoustarvikkeet.

 

On myös aivan mahdollista löytää tarvikkeita Euroopan ulkopuolelta, mutta on turvallisempaa jättää ostokset näistä nimenomaan tarvikkeisiin, kuten siivousvälineisiin. Puhdistusaineita ei kannata ostaa Euroopan ja EU:n ulkopuolelta, sillä alueen ulkopuolisten maiden lainsäädännöt saattavat olla hieman erilaisia. EU:n sisältä ostettaessa aineiden turvallisuus on tiedossa.